Începând cu luna august vom introduce o noua rubrică lunara în secțiunea noastră de blog și anume „Get the look”. Ne vom lăsa inspirate de  vedetele și influencerii din online pe care îi admirăm și urmărim cu mare drag, pentru a-ți prezenta câteva ținute chic pe care le poți recrea piesă cu piesă din shop-ul nostru online. Cu siguranță din cele 3 propuneri o vei alege pe cea potrivita ție, iar ținuta favorită este doar la câteva clickuri distanță! Astăzi am ales 3 ținute simple, formate din piese bazice, care ar trebui să se regăsească în orice garderobă. Bluza sau tricoul alb, jeansul prespălat, o sanda neagră elegantă sau ochelarii de tip aviator.

 

  1. O ținută basic cu influențe boho, care poate fi purtată la o întâlnire sau chiar la birou. Versatilitatea acestei ținute este foarte mare, iar în funcție de accesorii putem miza pe un stil mai lejer sau unul mai elegant.

 

Bluza Marciano Guess, 290 ron

Ochelari de soare Guess, 425 ron

Jeans LiuJo, 540 ron

Sandale Guess, 326 ron

Geantă Guess, 405 ron

2. O ținută statement, setul format din topul cropped și pantalonii cu talie înaltă evazați este în mare vogă în acest moment, drept urmare nici Kendal Jenner nu i-a rezistat. Poartă-l cu niște sandale negre cu toc și un plic cu o pată de culoare. Noi am ales clutch-ul verde LiuJo, este o bijuterie!

Ochelari de soare Guess, 425 ron

Top Marciano Guess, 205 ron / Pantaloni Marciano Guess, 264 ron

Sandale Guess, 365 ron

Clutch LiuJo, 164 ron

3. Ultima ținută este ceva mai lejeră și o puteți purta aproape peste tot, cu condiția ca afară să fie soare și nu mai putin de 25 de grade! Fusta clasică din denim alături de un top cu umerii goi…ce poate fi mai summerish de atât? Accesorizează ținuta cu accesorii nude, maro sau colorate, pentru un plus de culoare!

Top Guess, 138 ron

Fusta Guess, 445 ron

Geantă Guess, 610 ron

Sandale LiuJo, 200 ron

Pentru mai multe piese vestimentare la reducere, click aici.

Photo source : Pinterest