Vacanța de vară  este o perioadă mult așteptată la care cu siguranță visezi tot anul. Suntem în mijlocul verii, iar temperaturile ridicate ne îmbie către plajă sau piscină. Dacă încă nu ți-ai făcut necesarul de plajă, îți venim în ajutor astăzi cu câteva sugestii de care să ții cont atunci când mergi la cumpărături. Care sunt must-have-urile sezonului, ce se poartă și ce nu trebuie să îți lipsească, află totul din materialul de mai jos.
Bineînțeles că piesa vedetă a sezonul este costumul de baie, abia după ce ai bifat acest aspect, poți trece la următoarele accesorii de plajă. Ținutele de vacanță trebuie să fie practice și lejere. Mai jos ți-am pregătit o listă cu piesele de care nu trebuie să duci lipsa în această vară: șlapi, pălărie, ochelarii de soare și alte accesorii! Nu uita nici de protecția solară!
1. Rochia  de plajă
   Rochia pe care alegi să o porți când mergi la plajă trebuie sa fie super lejeră, dintr-un material ușor și răcoros. Îți recomandăm modelul cu umerii dezgoliți pentru un look mai relaxat.
Rochie Guess  256 ron
2. Pălăria de vară
   Nici o zi la plajă fără protecție solară! Protejează-ți pielea împotriva razelor nocive ale soarelui cu ajutorul loțiunilor SPF, dar și a accesoriile potrivite cum ar fi o pălărie sau ochelarii de soare.
Pălărie de soare LiuJo, 158 ron
 Ochelari de soare Guess, 570 ron
3. Costumul de baie 
La acest capitol există o bogată varietate în ceea ce privește modelele, încât poți alege fie modelul întreg, fie cel format de două piese, important este că piesa aleasă să îți avantajeze silueta și să te simți bine purtând-0.
Costum de baie întreg Guess, 224 ron
Sutien baie Guess, 126 ron
Slip baie Guess, 81 ron
4. Șlapii de plajă
Fie că alegi modelul flip-flop, fie că optezi pentru o variantă mai elegantă, nu contează atâta timp cât sunt practici și comozi. Noi îți propunem varianta nude cu accesorii metalice de la LiuJo, pentru un strop de strălucire!
Sandale LiuJo, 250 ron
5. Accesoriile de plajă
   Ultimele, dar nu cele din urmă, prosopul și geanta de plajă sunt acele accesorii care completează întreaga ținută de plajă sau piscină. Ai grijă ca toate piesele să aibă legătură între ele, dacă mergi pe stilul mai sport, atunci toate elementele trebuie să fie sport. Dacă alegi stilul clasic, la fel, toate piesele trebuie să fie din aceeași poveste.
Prosop de plajă Guess, 224 ron
Portfard Guess, 156 ron

Pentru mai multe detalii și articole vestimentare, click aici